تقاضای تفسیر ماده ۳۶ قانون آیین دادرسی مدنی را دارم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱,۶۱۸ #19176663

سلام و درود
معنی قانون زیر به زبان ساده چه میشود؟
وکیل در دادرسی، درصورتی حق درخواست صدور برگ اجرایی و تعقیب عملیات آن
و اخذ محکوم به و وجوه ایداعی به ‌نام موکل را ‌خواهد داشت که در وکالت‌نامه تصریح
شده باشد.

مشاوره حقوقی مطالعات
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ،
مفهوم آن به این معنی است که اگر در وکالتنامه ای که بین وکیل و موکل تنظیم شده است ، وکیل از طرف موکل اختیار درخواست صدور برگ اجرایی به دادگاه را دارد یا ندارد و همچنین دنبال نمودن یا ننمودن عملیات اجرایی و گرفتن یا نگرفتن محکوم به ( پول یا مالی که محکوم علیه در حکم به آن محکوم شده باشد را محکوم به میگویند )

باسلام،حدود اختیارات است که وکیل در دادرسی اگر بخواهد اجراییه و عملیات اجرایی را پی گیری کند و مثلا بخواهد برای موکل وجه را دریافت کند

با سلام به این معنی می باشد که وکیل دادگستری در صورتی می تواند درخواست اجراییه نماید و محکوم به رااخذ نمایدکه موکل در وکالتنامه تنظیمی این اختیار را به وکیل داده باشددرصورتی که موکل به وکیل در وکالتنامه تنظیمی این اختیار را نداده باشد نمی‌تواند محکوم به را اخذ نماید

با درود وکیل در مرحله اجرا نیز وکالت دارد و حق اقدام

سلام و علیکم و درود بر حضرت عالی
به این معناست که وکیل حق اقدام در مرحله اجرای احکام را داشته و حق وصول محکوم به را دارد.

با سلام به این معناست که وکیل حق اقدام در مرحله اجرای احکام را داشته و حق وصول محکوم به را دارد.

سلام اختیار به وکیل کامل وصراحتا برای پیگیری اجرای حکم باشد موفق باشید