آیا با دستور قاضی پرینت تماس خط ثابت خرداد ۹۸ رو میشه گرفت؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۳۰ #19068355

باسلام
خانمی در خرداد ماه ۹۸ از خط ثابت با من تماس گرفتند و به من توهین و تهدید کردند که مکالمه ما ضبط شده است، من شکایت کردم و فایل صوتی مکالمه ما در پرونده موجود است،آیا با دستور قاضی میشه پرینت تماس خط ثابت خرداد ۹۸ رو میشه گرفت؟ یا پرینت تماس محدودیت زمانی داره؟
ضمنا ایشان در جلسه شورا حل اختلاف باز به من توهین کردن و به من گفتند که از پدره من شنیدن که من بیمار روانی هستم و مشکل روحی روانی دارم و توهم میزنم که در اون جلسه مادرم حضور داشتند و همه صحبت های ایشان را شنیدند، آیا شهادت مادرم در دادگاه قابل قبول هست؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق دستورمقام قضایی امکان پذیر می باشد.

دستور قضایی باشد امکانپذیر است

با درود با دستور مقام قضایی امکان پذیر است

باسلام بله با دستور قاضی ممکن است. شهادت مادرت هم پذیرفته میشود ولی رای نهایی با قاضی است

سلام دستورات قاضی برای همه ارگانها الزام آور است

سلام موضوع بستگی به نظر قاضی دارد و امکان اخذ استعلام موجود است، مادر شما امکان ادای شهادت دارد

با درود..
در اینخصوص باستور قضایی امکان استعلام پرینت مکالمات تلفنی وجود دارد، ولی اصــولا پرینت مکالمات تلفنی تا یکسال گذشـته ارائه می گردد..