میتوانم درخواست ابطال معامله به عنوان غیر قانونی بودن کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۲ #18861327

سلام و عرض ادب من در سال ۹۶ از شخصی بابت برگشتی چک در دادگستری اقدام به طلب کردم و ایشان در طول این مدت ور شکسته شد ۱ اپارتمان فقط براش مانده بود که ان هم ایشان به شخص فروخت با وجود بدهکار ی به بنده ایا بنده که ۲ سال پیش از طریق قانونی درخواست طلب کردم و شمایت تا مرحله اجرایی هم پیش رفته و ایشان قانونا از ان سال به بنده بدهکار میباشد حق فروش اموال خود را قبل از تسویه بدهی دارند و اگر این معامله غیر قانونی میباشد بنده میتوانم درخواست ابطال معامله به عنوان غیر قانونی بودن کنم و  مبایعه نامه جدید که به نام خریدار صادر شده را باطل کنم ممنون میشم راهنماییم کنید و اینم خدمتتون بگم ایشون جدا از این بدهی که بابت چک دارند و مبلغی هم به صورت قرض الحسنه بنده در سال ۹۵ به ایشون پرداخت کردم که بابت ضمانت این مبلغ همین ملکی که خدمتتون گفتم فروخته و در ید بنده میباشد و از سال ۹۵ ساکن در این ملک میباشم با این وجود ملک را فروخته بدو و اطلاع دادن به اینجانب و شخص ثالث میخواهد از هر طریق که بتواند ملک را از بنده با ندادن مبلغ قرض الحسنه بگیرد و بابت این قرض الحسنه و بدون ملک در رهن اینجانب بابت ضمانت نوشتهای تنظیم کردیم و تمام موضوع مکتبوب شد و چندین شاهد امضا کردند حالا با وجود این ۲ طریق بدهکاری به  بنده از چه روشی میتوانم مبایعه نامه صادر شده جدید را باطل کنم و اینم خدمتتون بگم در قرارداد نوشته شده هر زمان ملک بفروش رفت و ایشان  مبلغ را دادند ملک از رهن ابنجانب خارج میشود و اییشان بدون اطلاع ملک را فروختند و کلا هم متواری هستند و خریدار در دادگستری شکابت تصرف عدوانی کرد که حکم برائت برای من صادر ش و مجدد در شورای حل اختلاف درخواست. حکم تخلیه کرد که به علت نداشتن اجاره نامه درخواستش رد شد فقط قصد و هدفش ندادن وجه قرض الحسنه و گرفتن ملک را دارد اگر لطف کنید راهنماییم کنید من از چه روش  میتوانم مابعه نامه خریدار را باطل کنم  از طریق اقدانی که بابت چک کردم یا از طریق مبلغ قرض الحسنه و بدون ملک در رهن اینجانب بابت ضمانت ممنون از شما

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام سوال مسائل زیادی دارد اگر ثابت کنید معامله موخر بر بدهی ایشان بوده و به قصد فرار از دین صورت گرفته می تواند هر معامله ای را که مخالف با حق جنابعالی باشد ابطال کند که البته نکات دیگری نیز وجود دارد که در این مجال نمی گنجد با این وجود اگر مالک یا منتقل الیه فعلی از قصد بدهکار آگاهی داشته می تواند مصداق مشارکت در جرم باشد