اگه پیش قسط نزنن میتونم پروندمو بفرستم تهران؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۲ #18592874

سلام
من خانم هستم همسرمو بخاطر این که جلسه اول دادگاهیم نیومده بود حلبشو گرفتم الان زندانه از زندان احضار زده که ابدار چیه و هیچی نداره ولی اینطور نیس نمایشکاه داره با رفیقش شریکه و داخل نمایشگاه دلالی میکنن حقوقشم بالای ۲۰ ملیونه درخاست قست بندی زده من تهران قرچک هستم میگن پیش پرداخت برداشته شده فقط قست بندی میکنن ۸ ماه یه سکه واقعا ظلمه شوهرم خلاف کارم بوده دو تا پرونده تو دادگستریم داشته این ماه دادگاهیمه چیکار میتونم بکنم وکیل گرفتن خوبه بگیرم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه‌به نوع سوال ، ظاهرا خواسته شوهر اعسار ازپرداخت مهریه هست .‌ گفتنی است قاضی با توجه به مهریه و میزان آن، شرایط مالی زوج و دفاعیات زوجه، نحوه قسط بندی مهریه و میزان پیش قسط مهریه را تعیین می کند. بنابراین مبلغ اقساط مهریه برای همه یکسان نیست و قاضی دادگاه خانواده به صورت موردی تصمیم گیری می کند. بدیهی است که رای اعسار از پرداخت مهریه ظرف ۲۰ روز در دادگاه تجدید نظر استان، امکان تجدید نظر خواهی و اعتراض وجود دارد.

با سلام
اگر زوج دارای تمکن مالی یا دارای اموالی باشد این شما هستید که بایستی این امر را برای دادگاه اثبات نمایید در غیر اینصورت دادگاه برحسب اظهارات شهود و خود زوج اقدام به تقسیط مهریه خواهد نمود

سلام. پرونده هایی که همسر شما داشته با دعوای بین شما ۲ مقوله جدا هست. نمایشگاه ماشین چون فیش حقوقی نداره نمیتونه مدرک قرار بگیره که ماهی ۲۰ تومن درآمد داره. و همچنین با توجه به قیمت سکه در این شرایط محاکم حکم به تقسیط مهریه میدهند. درباره درآمد ایشان هم می تونید شاهد معرفی کنید. وکیل هم بگیرید میتونه کمک کنه