در قرارداد مشارکت سفته بهتره ازش بگیرم یا قرارداد کافیه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۶ #18522662

من با یک شرکتی قرارداد مشارکت بستم. قرارداد هم امضا کردم. الان سفته بهتره ازش بگیرم یا قرارداد کافیه. این قرارداد بر اصل ماده ۱۰ قانون مدنی تنظیم شده

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
اگر قرارداد شما منطبق با اصول کلی قرارداد هاست. لذا مشکلی وجود ندارد.
اما جهت تضمین میتوانید چک دریافت نمایید

چک برای ضمانت دریافت نمایید بهتر از سفته است .

بهتر است یک بند به عنوان تضمین در قرارداد وجود داشته باشد و مطابق آن سفته یا چک بگیرید.

سلام
هر چه تضمین بیشتری بگیرید خوب است اگر سند قرارداد را در دفترخانه تنظیم کنید بهتر است چک هم از سفته بهتر است

اگر سفته بگیرید بهتر هست اما چک قابلیتهای ویژه ای و بیشتری نسبت به چک دارد اگر چک به شما بدهد به نفع شما است

سلام
بابت تضمین حسن انجام کار می توانید ازایشان سفته، چک یا... بگیرید و پیشنهاد میکنم ااز طریق اخذ چک اقدام نمایید که سهل الوصول تر است

قرارداد اگر به درستی تنظیم شده باشد استناد به آن کافی است اما اگر بتوانید جهت محکم کاری تضمینی بگیرید و حتی شرایط بهره بردن و علت نیز نوشته شود مفید است. اما پس از امضای قراردد شرکت هم وظیفه ای برای تحویل سفته به شما ندارد مگرآنکه در قرارداد ذکر شده باشد.