اگر فرد به رابطه نامشروع مادون زنا که جزع جرایم درجه ۶ است محکوم شود و کارمند پیمانی یک شرکت یا اداره باشد امکان اخراج طبق قانون وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۲۶ #18398719

سلام خوب هستین . ببخشید اگر فرد به رابطه نامشروع دون زنا که جزع جرایم درجه ۶ است محکوم شود و کارمند پیمانی یک شرکت یا اداره باشد امکان اخراج طبق قانون وجود دارد یا خیر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یا سلام،بستگی به شرایط و ضوابط شرکت دارد.

سلام بستگی به ضوابط و مقررات شرکت دارد

با سلام و احترام، این موضوع علی الاصول مربوط به موقعیت شغلی شما نمی شود؛ مگر اینکه قوانین و آیین نامه های داخلی شرکت این موضوع را از موارد انظباطی و منفی لحاظ کنند

با سلام اینگونه موارد معمولا در استخدام لشکری مشاهده شده و در دیگر موارد به ندرت مگر اینکه موضوع در همان شرکت مطبوع صورت گرفته باشد

با درود بستگی به قوانین و مقررات دارد

با سلام بستگی به ضوابط شرکت مربوط دارد.ولیکن چون پیمانی هستید امکانش هست.

به نظامات و مقررات داخلی سازمان ذیربط مراجعه کنید