چطور پیام ها را اثبات کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۸ #18198869

سلام وقت بخیر
بنده یه مقداری پیام توی تلگرام دریافت کردم که دعوت به رابطه نامشروع و توهین بوده و شماره تلفن این اقا داخل شون مشخص بوده شکایت انجام دادم واین اقا نپذیرفتن اینارو فرستادن درخواست تعیین اصالت پیام هارو خواستن که تلگرام توی ایران قابل بازیابی نیست وشکایت توی دادیاری رد شد میخواستم بدونم من راهی برای اثبات پیام ها دارم و چیکار باید بکنم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید اعتراض خود را مطرح کنید لکن ممکن است به نتیجه ای نرسید به جهت انکه امکان بازیابی وجود ندارد

با سلام
با لحاظ عدم احراز اصالت پیام خیر.

خیر.بدلیل عدم وجودسرورهادرایران امکان اطمینان ازاصالت پیامها وجود ندارد.

سلام
با توجه به عدم تایید اصالت پیام ها به دلیل عدم وجود سرور تلگرام در داخل کشور اثبات امکان پذیر نیست علی ایحال در وقت مقرر اعتراض نمایید .

خیز متاسفانه با وجود آنکه سرورهای پیام رسان های تلگرام و اینستا...داخل ایران نیستند امکان بازیابی و اثبات اصالت پیام ها وجود ندارد

با سلام،چون سرور پیام رسانهای خارجی در ایران نیست قابل استعلام نیست خصوصا اگر دیلیت اکانت کرده باشد به هر حال شما اعتراض کنید تا توسط پلیس فتا بررسی شود.

با سلام.
در صورت عدم احراز اصالت پیام ها راه دیگری وجود ندارد. در صورتی که فرصت اعتراض به قرار منع تعقیب وجود دارد میتوانید اعتراض کنید.