ممکنه که اگر پدر بنده توانایی مالی پرداخت مبلغ بیشتری رو نداشته باشه، من بتونم از اعضای دیگه ی خانوادشون درخواست پرداخت نفقه بکنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۶۰ #18168477

سلام. عذرمیخوام، ده سال از طلاق والدین بنده میگذره و پدرم چندسال اول جز اقساط مهریه هیچ مبلغ دیگه ای تحت هیچ عنوانی به مادر بنده پرداخت نمیکرده و مادر من هم شکایتی از بابت تعیین نفقه ی فرزند دخترشون نکرده. بعدش خودجوش پدر بنده ماهانه مبلغ صد هزارتومان رو به عنوان نفقه و کمک هزینه به مادر بنده میداده تا همین دوسال پیش، بعدش خودش این مبلغ رو به پونصد هزارتومان افزایش داد تا همین پارسال که تحت تاثیر فشار اقتصادی مادر بنده اعتراض کردن و ایشون از اون موقع تا الان، ماهانه مبلغ یک میلیون تومان رو به عنوان نفقه فرزند دخترشون پرداخت میکنن. ولی این مبلغ کفاف زندگی بنده رو نمیده. من هجده سالمه و دانش اموزم و مستاجر هستیم و تهران ساکن هستیم. سوالم اینجاست که میتونم قانونی اقدام کنم و امیدی هست که این مبلغ افزایش پیدا کنه؟ با صحبت حل نشد و پدرم میگه فقط در همین حد در توان منه. و حرفشون اینه که : من کار نمیکنم پس توانایی مالی هم ندارم! واقعا هم شغل ثابتی ندارن ولی مشکل مالی هم ندارن. میخواستم قبل هر اقدامی نظر متخصصین این زمینه رو بدونم که نهایتا این مبلغ چقدر میتونه افزایش پیدا کنه

مشاوره حقوقی نفقه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
میزان نفقه رو کارشناس تعیین می کند

باسلام شما نمی توانید در این مورد اقدام نمایید،میزان نفقه را کارشناس تعیین می نماید.

سلام نمیتوانید شخصا اقدام نمایید

با سلام
دادخواست افزایش نفقه مطرح کنید

با درود تعیین نفقه با کارشناس است

سلام وقت بخیر
با توجه به اینکه شما به سن ۱۸ سال نرسیده اید لذا نمیتوتنید شخصا اقدام نمایید.میزان نفقه توسط کارشناس تعیین میگردد.

سلام
اگر ۱۸ سال شما تمام نشده مادر شما باید اقدام به طرح دعوا نماید
میزان نفقه هم بستگی به نظر کارشناس دارد و شما باید کارشناس را مجاب نمایید که با توجه به هزاین شما، مبلغ بیشتری بعنوان نفقه تعیین کند