اگر از مادرم شکایت کنم مجازات میشه و کسی پیگیری می کنه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۴۶ #18140458

سلام
من یه دختر ۲۲ ساله هستم پدر و مادرم وقتی که من ۱۲ سالم بود از هم جدا شدن و پدرم ازدواج مجدد کرد و پدرم فقط به مقدار خیلی کمی مخارج منو پرداخت می کنه و چندان ارتباط عاطفی با من برقرار نمی کنه برای همین من با مادرم زندگی می کردم از اون موقع تا حالا، مادرم از بچگی منو شکنجه روحی و جسمی می کرده، جدا از اینکه هرروز و هر ساعت فحاشی می کنه و هرچی که از دهنش در بیاد میگه و هیچ حرمت و احترامی نگه نداشته، تاکید می کنم ایشون به شدت بد دهن و فحاش هستند و فحش رکیک میدن من اگر دفاعی از خودم کنم منو به بار کتک میگیره و زخمیم می کنه و منو وسایلمو بارها از خونه انداخته بیرون و ازم خواسته که برم و همیشه میخواد که منو از خونه بندازه بیرون و به همین خاطر از بچگی دچار افسردگی شدید هستم.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
۱-اگر نفقه پرداختی از جانب پدر بتوسط دادگاه تعین گردیده می بایست اکنون دادخواست تعدیل (افزایش)مطرح نمایید
۲_اگر تاکنون دادخواستی نداده اید ،اکنون دادخواست نفقه مطرح نمایید.
با مراجعه به کلانتری درخواست ارجاع به پزشکی قانونی نمایید .
۳_شهادت شهود مبنی بر توهین و تهدید و ..تهیه نمایید .
۴_به دفتر خدمات قضایی جهت انجام اقدامات ۱و ۲مراجعه نمایید.

به مهر
۱-اگر نفقه پرداختی از جانب پدر بتوسط دادگاه تعین گردیده می بایست اکنون دادخواست تعدیل (افزایش)مطرح نمایید
۲_اگر تاکنون دادخواستی نداده اید ،اکنون دادخواست نفقه مطرح نمایید.
با مراجعه به کلانتری درخواست ارجاع به پزشکی قانونی نمایید .
۳_شهادت شهود مبنی بر توهین و تهدید و ..تهیه نمایید .
۴_به دفتر خدمات قضایی جهت انجام اقدامات ۱و ۲مراجعه نمایید.

دوست عزیز شما میتوانید به طرفیت پدر دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید وهمچنین به اتهام توهین و ضرب از مادر هم شکایت کنید

با سلام
در صورتی که پدرتان نفقه و هزینه های زندگی شما را نمیپردازد میتوانید علیه ایشان اقامه دعوی نمایید
و نیز در صورت اثبات فحاشی و ضرب و جرح از سوی مادر ، می توانید بر علیه ایشان اقامه دعوی نمایید

سلام و درود، بانوی گرامی توصیه می گردد در این مورد ابتدا از بزرگترها و آشنایان جهت تغییر رویه ی مادرتان کمک بخواهید، و در صورت عدم افاقه می توانید به اتهام ضرب و شتم از وی شکایت نمایید؛ هم چنین با طرح دادخواست نفقه به طرفیت پدر این مساله نیز حل و فصل خواهد شد؛ در پایان بیان می گردد که ، سعی کنید از اقدامات هیجانی دوری کرده و با احتیاط و برنامه مسائل را پیگیری نمایید؛ آرزوی عاقبت بخیری.

با سلام
کارهایی که مادرتان انجام داده جرم است و میتوانید شکایت کنید . و اینکه از پدرتان هم درخواست کنید به شما نفقه ی بیشتری بدهد.

موضوعات مورد اشاره جرم بوده و قابل پیگرد قانونی است .