حکم فرار از دین او چیست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۴ #18112188

سلام من مهریه ام ۱۴ تا سکه اس ک به اجرا گذاشتم شوهرم ماشینشو تازه عوض کرد بود و برای تعویض پلاک نرفته بود وماشینو فروخت قولنامه و وکالت نامه دست منه ک بعد از ب اجرا گذاشتن فروخته حکم فرار از دین او چیست؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
وجود دین یا محکومیت مالی
جرم انتقال و فروش‌مال ابتدا باید رفتار متقلبانه‌ی زوج‌ در نیت و قصد فرار از دین‌ رو باثبات‌ برسونید.
باید آگاه باشید، برای تحقق این جرم لازم‌ست که مدیون مال خود رو با قصد فرار از دین به دیگری انتقال بده؟ در غیر اینصورت به دادخواست‌تون رسیدگی نخواهد شد. این بدین معنی‌ نیستش، که شما از حق‌تون‌ محروم‌ می‌شید؟ نه خیر؟
فقط در محدوده‌ دعاوی کیفری خواسته‌‌تون قرار نخواهد گرفت.
زیرا خودروی‌ شوهرتون‌ می‌تونه از مستثنیات‌ پرداخت بوده‌ باشه.
بدروود

سلام دوست عزیز اگر بعد از صدور حکم قطعی اقدام به فروش مرده میشه شکایت خودتون و‌مطرح کنید

سلام و وقت بخیر.
از لحاظ کیفری اگر رای قطعی دادگاه مبنی بر پرداخت مهریه صادر نشده باشد قابل پیگیری نیست،اما از لحاظ حقوقی، در صورت وجود شرایطی میتوان درخواست ابطال معامله را کرد اما با توجه به آنکه تعویض پلاک صورت نگرفته، در استعلاماتی که گرفته میشود، مالکیت همسر شما مشخص نمیشود و به صرف قولنامه و وکالتنامه،مالکیت رسمی تلقی نمیشود و عملا دعوای حقوقی هم نتیجه نخواهد داد.
موفق باشید

با درود؛
کاربر محترم؛ اساسا در صورتیکه پس از صدور حکم قطعی اقدام به فروش خودرو نموده باشد، می توانید به اتهام فرار از زیر دین، شکواییه خود را مطرح تا رسیدگی و منجر به صدور حکم بر مجازات وی گردد..

باسلام.اگر شوهر مالی غیر از اون ماشین داشته باشه؛ میتوانید مال دیگر را توقیف کنید.ولی اگر اون ماشین تنها منبع درآمد شوهر باشد جز مستثنیات دین محسوب میشه.ضمنا طبق قانون محکوم علیه اگر بخاطر اقدام شما فرار از دین کرده باشد ؛میتوانید شکایت فرار از دین نمایید؛که علاوه بر ابطال اون معامله؛به حبس و جزای نقدی محکوم میشود.

در صورتی که بعداز قطعی شدن رای، اقذام به فروش کرده باشد جرم فرار از دین تحقق پیدا کرده و موجبات بطلان معامله فزاهم می‌شود.

باسلام درصورتی که رای دادگاه قطعی صادرگرددوشوهرتان محکوم گرددوبعدخودروی خودرابفروشدفرارازدین می باشددرغیراینصورت درصورتی که قبل ازصدوررای فروخته باشدفرارازدین نمی باشدوفروش خودرو منعی ندارد