یک ماشین هست به اندازه مهریه ام ولی میگن به بقیه وراث هم می رسه؛ باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۴۰۴ #17818382

سلام من شوهرم فوت کرده قبل از فوتش تقاضای مهریه کرده بودم الان میگن چیزی به من نمیرسه فقط یک هشتم از ارثیه اش،یک ماشین هست به اندازه مهریه ام ولی میگن به بقیه وراث هم می رسه آیا این درسته الان من باید چکار کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ماشین به اندازه سهم الارث وی قابلیت توقیف دارد.

با سلام و درود . مهریه جزو دیون ممتازه میباشد و قبل از تقسیم باید از ماترک پرداخت گردد .

با سلام . در صورت فوت همسر، اول دیون را از اموال کم میکنند که مهریه جزء دیون ممتازه هست سپس اگر چیزی زیاد امد به ورثه میرسد.

مهریه جزو دیون ممتازه است و پیش از تقسیم باید از ماترک پرداخت شود‌.

با سلام

می توانید ماشین را برای مهریه توقیف نمایید.

با سلام
خیر اینکونه نیست بلکه مهریه مقدم به سهم الارث دیگران است و ابتدا باید ان تامین در صورت بودن اموالی مابقی بین وراث که زوجه نیز احدی از انها است تقسیم میگردد

با درود ابتدا باید مهریه از ماترک پرداخت شود اگر مالی بماند مابقی مطابق قاعده ارث تقسیم می‌شود