زنی که خیانت میکند و مدارک هم هست در پرداخت مهریه تاثیر گذار هست یا خیر؟

پرسیده شده
۱۵۰ پاسخ ۵۹,۲۰۷ #1774

زن یه شوهر خیانت میکند و مدارک هم هست شامل عکس پیامک ایمیل و.....الان زن صد تا از سیصد سکه مهریه خود را به اجرا گذاشته شوهر میخواهد از زن شکایت کند و اقدام برای طلاق در ضمن شوهر توانایی پرداخت مهریه را بصورت یکجا ندارد و هیچ اموالی هم ندارد.اگر شوهر به خانواده زن اطلاع دهد که دخترشان خیانت میکند و بخواهد طلاق توافقی صورت گیرد در غیر اینصورت از زن شکایت می کند تهدید محسوب می شود یا خیر؟ و اگر زن از مهریه بگذرد و شوهر از شکایت خود صرفنظر کند دادگاه باز هم به جرم زن رسیدگی می کند یا خیر؟ برای مهریه زندان وجود دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۵۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مهریه یا صداق باید تادیه شود.

به محردعقدزن مالک مهرمی شودومیتواندهرنوع تصرف درآن بنماید

سلام. مهریه با جاری شدن عقد ازدواج بر ذمه زوج با لحاظ عندالمطالبه یا عندالاستطاعه بودن،مستقر میشود. میزان آن صرفا در صورت عدم تمکین خاص(باکره بودن و غیر مدخوله بودن زوجه)ویا صلح وگذشت زوجه از حق خود میتواند کمتر از مبلغ یا میزان تعیین شده باشد.
بنابراین، رفتار واعمال غیر شرعی زوجه، مانع حق وی برمطالبه مهریه نمی باشد.لکن میتوان بالحاظ این موضوع و به صورت مسالمت آمیز نسبت به توافق در میزان مهریه و....اقدام کرد. بهتر است از تحریک و علنی کردن موضوع پرهیز وبلکه با درایت از این موضوع استفاده کنید

مهریه در هر صورت به زوجه تعلق می گیرد

مهریه در هر صورت باید پرداخت گردد

در هر حال مهریه به زن تعلق خواهد گرفت و قسمت دوم سوال با اعلام رضایت و گذشت شاکی پرونده مختومه خواهد شد.

با سلام
به مجرد عقد نکاح زن مالک مهریه میشود و
تحت هر شرایطی مهریه به زوجه تعلق میگیرد
با گذشت پرونده مختومه میشود