درخواست دستور موقت و قلع و قمع بنای در حال ساخت نموده؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۳ #17464139

با سلام. زمین داخل بافت روستا. کاربری مسکونی. داخل طرح هادی. بنای قدیمی تخریب. بنای جدید با مجوز در حال ساخت.منابع طبیعی مدعی داشتن سند است.طرح شکایت تصرف عدوانی کرده.منع تعقیب صادر شده و قطعیت یافته.مجدد طرح دعوای حقوقی کرده و درخواست دستور موقت و قلع و قمع بنای در حال ساخت و مستدحدثات. تکلیف چیست؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر رای ماده ۵۶ صادر شده و منابع طبیعی دارای کالکیت بوده و سند شما را باطل کرده باشد امکان موافقت با دستور موقت و همینطور دعوی مطردحه وجود دارد . در این صورت شما باید نسبت به ابطال رای ماده ۵۶ اقدام نمایید . با توجه به فنی بودن موضوع توصیه میشود حتما از وکیل استفاده کنید .