با امضای ریش سفیدان محل و چند نفر از طرف من اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۰ #17289660

۷ سال بیشتر میباشد زمین کشاورزی به متراژ هشت هزار متر با فاصله بیست متر از جاده اصلی در منطقه ای خوش آب و هوا در شهرستان بروجرد که آن منطقه از لحاظ جاذبه‌های توریستی و گردشگری با طبیعت زیبا و بکر و دست نخورده ای که دارد در صورتجلسه ای، در دو برگه ی A۴ سفید با دست‌خط پدرم تقریبا طبق متن قولنامه های املاک و مستغلات رسمی تنظیم کردیم و ملک را خریداری نمودیم البته با حضور چند ریش سفید و بزرگ آن منطقه و پسران و اقوام فروشنده به عنوان شاهد که امظا و اثر انگشت در پایین صورتجلسه گذشتند، و فروشنده و من هم به عنوان خریدار و فروشنده امضا و اثر انگشت خودمان را گذاشتیم، و رسید مبلغ پرداختی و شماره چک‌های که به خاطر کم بودن مبلغ پرداختی در دو قسط در وجه فروشنده کشیده بودم در صورتجلسه با تاریخ چکها زکر کردیم، و برگهای صورتجلسه را پیش خودمان نگهداری میکنیم. نکته اصلی اینجاست در حال حاضر تمام اطراف زمین من یا رستوران دارن یا سفره‌خانه های مختلف زده اند و خداروشکر کار و کاسبی خیلی خوبی دارند و بیشترشون خرید و فروش انواع محصولات صنایع ‌دستی و گردشگری و محصولات کشاورزی و دامی و عسل و ترشی جات و مرباها و خوراکی های مختلف محلی استانمان را به فروش می‌رسانند و فروش خوبی هم دارند خداروشکر، البته ناگفته نماند همه کسانی که رستوران یا کافه و صفر خانه زدن به صورت خودجوش و بی‌قانونی و کشمکش های فراوانی را تحمل کرده اند که خدارو شکر الان بالای پنجاه یا بیشتر رستوران و کافه و یا صفره خانه در ایران زده اند. بعضی از این همسایگان ما که رستوران یا کافه یا صفره خانه دارند شب‌ها اتاق‌های که برای جای پرسنلشان و یا خودشان و یا مکان‌های که در طول روز از مهمانان در انها پزیرایی میشود بدون تبلیغاتی یا سروصدایی شب‌ ها به مسافرانی که در طول تمام فصل رفت ‌ و آمد دارند اجره می ‌دهند به عنوان مثال مبلغ اجاره یک شب یک آلاچیق سه در سه که در طول روز برای پزیرایی مسافران استفاده می‌شود سیصدهزار تومان به بالا است و جالب اینجاست نظارت دقیقی خداروشکر اصناف های مربوطه‌ و یا نهادهای مختلف دولتی بر روی کار و کاسبی همسایگانمان ندارند، از این رو من به این فکر افتادم اول می‌شود این صورتجلسه ای که هفت سال پیش تنظیمش کردیم و ملک مورد نظر را خریداری نموده‌ایم از راه قانونی به سند رسمی تبدیلش کنیم و بعد از امتیاز جانبازی پدرم استفاده کنم و در داخل زمینم یک اقامتگاه که از چند سوئیت کوچک که دارای پارکینگ و یک باغچه کوچک با فضای سبز کوچکی در حد توانم باشد بسازم. که در مسیر شهر تا زمین این جانب ده تا پانزده دقیقه با ماشین طول می‌کشد یک نفر اقدام به ساخت و ساز نموده است ولی فکر کنم به خاطر شرایط مالی تعطیلش کرده فعلا. اگر اقامتگاه بخواهم بزنم باید به چه نهادی و یا سازمانی مراجعه کنم.

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای تغییر کاربری یا ایجاد ساخت و ساز در اراضی کشاورزی حتما بایستی از طریق جهاد کشاورزی کسب مجوز نمایید . و نیز با استناد به قرارداد دستی و شهادت شهود میتوانید جهت اخذ سند اقدام بفرمایید .

درابتدا اقدام به تنظیم سند رسمی کنید تا بتوانید درآن تصرفات قانونی رااعمال کنید سپس مراحل بعدی مانند رفع مزاحمت دیگران یا انجام دیگر حقوق مربوط به خودملک

با توجه به دست نوشته شما (قلنامه دستی)دادخواست تنظیم سند رسمی اقدام فرمایید

برای اقدام مورد ذکر شده ابتدا به سازمان جهاد کشاورزی محل ملک مورد نظر مراجعه و برای تغییر کابری زمین زراعتی اقدام نمائید.