تکلیف مهریه چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۵۰ #17267908

درخواست طلاق دادم چون اعتیاد داشت و ۳ سال بیشتره رابطه جنسی نداشتیم و باعث شد منم مصرف کننده شم و به کمک خانوادم ترک کردم اما منو برگردوند خونش و باز معتاد شدم الان ترک کردم و طلاق خواستم به علاوه شوهرم توانایی پرداخت مهریه نداره اما پدرش تواناییش داره تکلیف مهریه چیه و اگر قسط بندی شه چطور پرداخت میشه

مشاوره حقوقی مهریه
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
درصورت عدم پرداخت حبس خواهد شد

بادرودوسلام پدروی موظف به تادیه مهریه یا صداق شما نمی باشد.

درود بر شما.مهریه از طرف زوج قابل مطالبه هست ربطی به پدر ایشون ندارد

مهریه دین زوج می باشد نه پدر ایشان

مهریه فقط از خود شوهر قابل مطالبه است و در صورت تقسیط طبق شرایط تعیین شده دادگاه پرداخت خواهد شد.

بااحترام
میتوانید با ترفندی مهریه را از پدر دریافت نمایید

با درود پدر زوج تعهدی در قبال مهریه ندارد، اگر زوج اقساط را ندهد النهایه منجر به جلب ایشان می‌شود