با این توضیحات که دادم ایا تحت هیچ شرایطی دادگاه معامله را فسخ نمیکند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۱ #17242304

بنده آپارتمانی را چند ماه پیش فروختم.قرار بر این شد هنگام انتقال سند خریدار الباقی پول ثمن که یک چهارم کل ثمن معامله میباشد را پرداخت نماید.حال خریدار الباقی ثمن معامله را نمیدهد تا سند بزنم بنامش.در مبایعه نامه خیارات ساقط شده وشرط فسخ هم نوشته نشده.حال دادخواست الزام به پرداخت الباقی ثمن معامله دادم.اگر خریدار ثمن معامله راا ندهد و مالی برای توقیف و معرفی به دادگاه نداشته باشد.تصمیم دادگاه چه خواهدبود؟با این توضیحات که دادم ایا تحت هیچ شرایطی دادگاه معامله را فسخ نمیکند؟پول من چه میشود پس؟لطفا کامل راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا الزام ایشان به پرداخت ثمن صورت میگیرد اگر اموالی جهت وصول شناسایی نشود میتوانید از دادگاه خواستار فسخ معامله شوید.

با درود بله دادخواستی در این خصوص تنظیم کنید

با احترام اگر درخواست دهید و ثمن پرداخت نشود ممکن است

با سلام
شما که اکنون الزام به تادیه ثمن نموده اید اگر مدیون ثمن را نپردازد در اینصورت شما میتوانید فسخ قرارداد را تقاضا نمایید

سلام و عرض ادب.
با توجه به مطالبه ثمن، قطعا امکان فسخ، منتفی است. لیکن با بررسی مبایعه نامه و سایر مدارک احتمالی در این خصوص، میتوان در مورد چگونگی و نتیجه مطالبه ثمن، اظهار نظر نمود.

با درود معامله مطابق آنچه در سوال آمده قابل فسخ نیست‌ لکن ثمن قابل مطالبه است در راستای مطالبه ثمن اموال و آپارتمان را توقیف کنید

باید پروسه ی قانونی طی شود در نهایت اگر الزام خریدار به پرداخت ممکن نباشد می توانید فسخ نمایید