آیا وارث میتواند ملک فروخته شده را به قیمت روز بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۸ #17124044

با سلام
خواهری به برادر خود وکالت بابت فروش ملک وراثی خود در سال ۸۳ میدهد برادر بعد از فروش ملک اقدام به خرید ملک جدیدی به نام خود میکند ولی مبلغی را به خواهر پرداخت نمیکند
حال خواهر سال ۱۴۰۰ اظهارنامه ای بابت دریافت حق خود از ملک پدری که فروخته شده ارسال کرده
مبنای محاسبه پرداختی به خواهر چطور محاسبه میشه آیا قیمت ملک بروز محاسبه میشه یا بر اساس تاخیر تادیه محاسبه میشه و اگر تاخیر تادیه هست از سال ۸۳ محاسبه میشه یا از تاریخ ارسال اظهارنامه

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، در واقع ایشان باید حساب وکالت خود را می دادند که نداده اند، شما کمی دیر مطالبه کرده اید ، آن قسمت از ثمن که ایشان گرفته و متعلق به سهم شما بوده به همراه خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه به شما تعلق می گیرد. موضوع از طریق کیفری هم قابل پیگیری است.

دادخواست مطالبه وجه خسارت تاخیر تادیه نسبت به سهم ارث خودتان مطرح کنید

سهم الارث ایشان مطابق با سال ۸۳ از ثمن ناشی از فروش ملم محاسبه خواهد شد، خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه رسمی به موجب اظهارنامه یا دادخواست قابل مطالبه است