آیا فایل صوتی برای اثبات تهدید قابل قبول است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۲۷۳ #16307581

سلام
دختری که متولد ۷۶ هست با پسری متولد ۷۸ دوست شدن , این دو با هم یک سری تصاویر خصوصی دارن ( عکس از رابطه جنسی نه), حالا بنا به دلایلی که این پسر اومده دختر رو تهدید حضوری به پخش تصاویر کرده
این دختر هم به شدت از پدرش می ترسه و الان نمیدونه چیکار باید بکنه می توانید راهنمایی کنید که باید چیکار کرد و از کجا شروع کرد؟
برای اثبات تهدید باید چی کرد, آیا فایل صوتی از مکالمه قابل قبول هست؟
در صورت شکایت این دختر ایا خانواده ایشون ممکن هست از طرف مراجع قضایی مطلع بشن؟
به علت وجود تصاویر خصوصی از ایشون ایا در طی مراحل شکایت مشکلی برای خود ایشونم پیش میاد؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی : هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از این که به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد ؛ به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد. جنانچه این کار را عملی سازد طبق مقررات کیفری جرایم رایانه ای نیز قابل مجازات خواهد بود .بدیهی است که دختر خانم مزبور به لحاظ اینکه رشید و بالغ است میتواند شخصا شکایت خود را انجام دهد و خانواده نامبرده به تصمیم مرجع قضایی در جریان رسیدگی قرارنخواهند گرفت. و مرجع تعقیب طبق مقررات آیین دادرسی کیفری خود ملزم به رعایت امنیت بزهدیدگان و شکات و شهود میباشد. ضمنا فایل صوتی تهدید و یا متن ارسالی شخص میتواند از جمله قراین مثبته و اماراتی باشد که به تکمیل علم قاضی کمک نماید. در مورد اینکه مشکلی برای خود شخص شاکی بوجود خواهد آمد یا خیر پاسخ منفی است و تصاویر خصوصی الزاما به معنی رابطه نامشروع تلقی نمیشود و شاکی نیز بایستی تحت اموزه های دینی جهت عدم اشاعه فحشا در جامعه ارتکاب آنها را از بعد بزه پوشی انکار نموده و بطور کلی موارد یاد شده را انکار نماید.