ایا میتونم با نامه دادگاه پول داخل حسابش رو بنفع خودم برداشت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۲۹ #15975692

سلام من بابت چک بلامحل رای قطعی گرفتم توی اجرا توقیف حساب گرفتم داخل حساباش پول هست ایا میتونم با نامه دادگاه پول داخل حسابش رو بنفع خودم برداشت کنم ؟؟؟؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید تقاضای برداشت از حساب را بنمایید تا وجه موجود را دریافت کنید .

سلام بله اجرای احکام در صورت لزوم اقدامات لازم در این خصوص را با تقاضای شما انجام می دهد

سلام. با قطعی شدن حکم، به دادگاه صادر کننده حکم مراجعه کنید و درخواست صدور اجرائیه نمائید. واحد اجرای احکام به بانک مربوطه نامه نگاری نموده و دستور پرداخت وجوه را به حساب دادگستری خواهد داد. پس از آن مبلغ مورد حکم از سوی دادگستری به شما پرداخت خواهد شد.