ایشون میتونن بعدا این قرارداد رو بهم بزنن و حضانت فرزندم رو پس بگیره؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۷۲۸ #15931035

با سلام
من اولین فرزندم رو باردارم و در اواخر دوره بارداری هستم ولی با شوهرم به مشکل برخوردم ایشون گفتن که حضانت فرزند وحق طلاق رو به صورت محضری به من میبخشند و به صورت متقابل من مهریه ام رو ببخشم
سوال اصلی من اینه که ایشون میتونن بعدا این قرارداد رو بهم بزنن و حضانت فرزندم رو پس بگیره مخصوصا بعد از سن هفت سالگی

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت احراز عدم صلاحیت شما امکان پذیر هست

در صورت عدم صلاحیت شما می تواند

بادرودوسلام ازطریق احرازو اثبات عدم صلاحیت شما امکان پذیر می باشد.

با سلام خیر نمیتوانند مگر اینکه عدم صلاحیت شما را اثبات نمایند.

درود:حضانت فرزند تا هفت سالگی برعهده زوجه بعد از هفت سالگی برعهده زوج است،در صورت توافق واخذ تعهددر دادگاه می تواند حضانت را به شما دهد همه موارد قانونی وشروط درج شود ،مانند ازدواج مجدد ،همچنین فرزند دختر در سن نه سالگی، پسر در سن ۱۵سالگی خودشان می توانند تصمیم گیری کنند که نزد چه کسی باشند اختیار با خود آنهاست.

خیر ، مگر با حکم دادگاه سلب حصانت شوید.

با درود اگر توافق شود خیر مگر عدم صلاحیت شما را اثبات نمایند.