چگونه میتوانم حق و حقوق خود را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۸۰ #15698159

سلام
من با یکی از دوستانم یه ملک شریکی خرید کردیم زمانی که قیمت آپارتمان اینقدر افزایش پیدا نکرده بود ولی در مبایعه نامه فقط نام ایشون هست، ما در زمان عقد قرارداد هر دو نفر مبلغی به تساوی به فروشنده دادیم در حدود یک سوم کل قرارداد، قرار شد مابقی مبلغ رو زمان خودش به نسبت سهم هر کسی پرداخت کنیم، دوست من چند ماه بعد این ملک رو با مبلغ بالاتر (در حدود یک میلیارد بالاتر) به یکی دیگر از دوستانش فروخته، بعد به من یک برگ کاغذ داده که کل مبلغ طلب من از این آپارتمان همون مبلغ اولیه میباشد، حال دوست ایشان به مبلغی بالاتر اون خانه رو میخواهد بفروشد، بعد در قراردادی که با دوستش نوشته مبلغ رو همون مبلغ فروش اولیه بود زده، حالا دو تا مساله اینجا اتفاق افتاده، اولا ایشون سند رو به نام دوستش کرده بدون اینکه به من بگه و من از دوست خودم فقط یه دست خط دارم، ثانیا این دوست من چند روز تصادف کرده و در کما هستش و احتمال فوت ایشون میره.
من چطور میتونم حق و حقوقم رو پیگیری کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما باید ابتدا دعوی اثبات مالکیت به میزان سه دادنگ از شش دانگ مطرح کنید . سپس اعلام بطلان قرارداد دوم نسبت به سه دانگ را مطرح نمایید .

شما طبق رسید ایشون میتوانید مبلغ پرداخت شده رااسترداد کنید واما چون در مبایعه نامه نامی از شما نیست معامله ایشون صحیح میباشدوشما با گواهی شاهدان میتوانید اثبات کنید که این ملک فروخته شده مشاع بوده وفضولی که در این صورت معاملات ایشون غیر نافذ میباشدو نیاز به اجازه شما میباشد

در حا ل حاظر مهمترین و اولین کاری که نیاز است انجام دهید اثبات این است که ملک در وحله اول به صورت شراکتی خریدار ی شده است و هرگونه مدرکی که می توانیدبرای این موضوع باید ارائه دهید و درصورتی که بتوانید این بخش قضیه را اثبات کنید باقی راه هموار است

سلام
اگر همون دست خط قدرتی داشته باشد یا فروشنده حاضر به ادای شهادت شود یا پول شما مستقیما به حساب فروشنده وارد شده باشد شما میتوانید تقاضای اثبات مالکیت کنید