پرداخت نفقه در دوران عقد چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۲ #15536295

با سلام
عذر می خوام بنده در دوران عقد هستم و باکره. درخواست پرواخت نفقه معوقه یک سال را کردم و سه روز دیگه نوبتمه .همسرم امروز از بانک اطلاعات حساب گرفتن و ۲ میلیون واریز کردن که مثلا نشون بدن من بهشون نفقه میدادم درست ۳ روز دیگه شورای حل اختلاف نوبت بررسی پرونده داریم ایا انجام اینکارشون به ضرر من شده؟
یه دنیا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
 زوجه به محض اینکه عقد نکاح بسته شد ، استحقاق دریافت نفقه را دارد و به وی نفقه تعلق می گیرد.نفقه یکسال گذشته شما طبق نظر کارشناس اعلام وزوج موظف به پرداخت آن می گردد

کارشناس میزان نفقه شما را طی یک سال تعیین نماید و مبلغ پرداختی ایشان از آن مبلغ خواهد شد و دادگاه وی را محکوم به پرداخت مبلغ قبل خواهد کرد

با سلام
نفقه یکساله شما توسط کارشناس تعیین و زوج محکوم به پرداخت ان خواهد شد
مبلغی که زوج پرداخت نموده از مبلغ تعیین شده توسط کارشناس کسر خواهد شد

با سلام
بستگی به شرایط شما دارد اما به صورت کلی
طبق قانون زوجه در صورتی مستحق نفقه است که از همسر خود تمکین کند و هرگاه زن بدون مانع مشروع از ادای وظایف زوجیت امتناع کند، مستحق نفقه نخواهد بود.

پرداخت نفقه وظیفه زوج میباشد ایشان با این کار خواسته اند در پرونده محوم نشوند حال با نظر کارشناسی نفقه یک سال محاسبه و تعیین میگردد اگر از دو میلیون بیشتر باشد زوج موظف به پرداخت مابقی خواهد بود و اینکه ایشان بعد شکایت شما اقدام به پرداخت نمودند تا از زیر ترک انفاق در بروند