انتقال زمین به فرزند کوچک ایا امکان دارد ؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۶۳۸ #15455191

پدرم یک سال پیش در کمال صحت وسلامت وبا دونفر شواهد در دفتر اسناد یک مقدار زمین به اسم بنده کرده است وتوی قولنامه این طوری شرح گردیده که زمین از طرف پدرم به بنده فروخته شده و مبلغی توش نیست و به صورت توافقی فروخته شده وحالا فرزندان دیگر ادعا دارند آیا فرزندان دیگر ازاین زمین سهمی می برند.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر فروشنامه تنظیم شده است، باید تکلیف ثمن مشخص باشد مگر اینکه از شواهد و قرائن طوری بر آید که صلح بوده است...

باسلام
اشخاص در زمان حیات حق هرگونه تصرف و نقل و انتقال در دارایی و اموال خود داردند و معامله صحیح است چنانچه ورثه ادعایی دارند باید ادعای خود را از طریق طرح دادخواست حقوقی مبنی بر ابطال معامله در دادگاه اثبات نمایند.

اگر ثمن در مبایعه نامه ذکر نشده باشد اصل بر این است که طرفین از روی توافق ثمن و ارزش مال را تعیین کرده اند. اما اگر یکی از طرفین ادعا کرد که ثمن معامله تعیین نشده است و به همین علت نیز معامله باطل است شما می توانید با استناد به چند مورد خلاف را اثبات کنید. مدارکی که در این زمان می توانید به آن استناد کنید به این شرح است :

با توجه به اینکه به اظهار خودتان در دفتر اسناد با حضور دو شاهد این انتقال انجام شده . افراد موجود در آن سند و شاهدین میتوانند بر این موضوع شهادت دهند.
همیشه افرادی که تحت عنوان شاهد پای قرارداد را امضا می کنند، می توانند ادعا شما را مبنی بر تعیین شدن ثمن یا نشدن آن تایید نمایند.
به طور کلی هر سندی که تعیین توافقی ثمن را به اثبات برساند می تواند مورد استناد قرار بگیرد و با ارائه دلایل و اسناد موجود مشکلی نخواهد بود.
لذا جهت راهنمایی دقیق تر یک مشاوره تلفنی به همراه ارسال اسناد و مدارک، نیاز شما می باشد.

اگربتوانند اثبات کنند که اینکار شما بانیرنگ وتقلب صورت گرفته میتوانند درخواست سهم خودرابکنند

با سلام
اگر پدر همچنان در قید حیات باشند و واجد صحت جسمی و عقلی ، هیچ شخصی نمیتواند ادعایی نسبت به اموال واگذار شده داشته باشد
ولی اگر پدر فوت نموده یا محجور شده باشد چون سند واگذاری معمولا بیع است دیگر فرزندان یا ورثه میتوانند نسبت به مبلغ آن به شما رجوع کنند

سلام.وراث نمیتوانند ادعایی براین قسم از زمین بعنوان سهم الارث نمایند مگر ادعای جعل.تردید کنند

سلام
بر مبنای قاعده عقود تابع للقصود می بایست مشخص گردد که این عقد بر قصد صلح است یا بیع ؟ در صورتی که اثبات نمایید که صلح نامه است و مقصود شما و پدرتان بر این قصد می باشد ورود خدشه به آن متصور نیست !