آیا برای دادگاه رای اداره ثبت قابل قبول است و دیگر اظهار نظر نمیکند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۰۷ #15452479

با سلام۱-اگر ابتدا زن در اداره ثبت اقدام به اجرای مهریه کند و با رای قطعی هیات نظارت استان منزل زوج که با فرزندانش که حضانت انها برعهده اوست مستثنیات دین شود وبعد از ۳ سال که زن مقداری از مهریه خود را به واسطه کسر ۱/۴ حقوق گرفته است با بستن پرونده به دادگاه ارجاع کند و با گرفتن تامین خواسته باز هم منزل را توقیف کند آیا برای دادگاه رای اداره ثبت قابل قبول است و دیگر اظهار نظر نمیکند؟؟؟
۲-با قبول اعسار مرد تکلیف ۱/۴ حقوق مرد که بواسطه تامین خواسته در حال کسر از مرد است چه میشود یعنی قابل رفع است؟؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جزء مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست

سلام
یک منزل از مستثنیات دین بوده و قابلیت توقیف ندارد.

بادرودوسلام مسکن جز مستثنیات دین و امکان توقیف نمی باشد.

مسکن جزء مستثنیات دین و قابل توقیف نمیباشد

سلام تنها منزل مسکونی که فرد در ان ساکن است مستثنیات دین تلقی می شود و بهترا ست اعتراض نمایید

مستثنیات دین قابل توقیف نیست و قابل اعتراض است لذا اگر ملک شما اگر جز مستثنیات دین است، اعتراض نمایید.

بادرودوسلام یک منزل جزمستثنیات دین می باشد و قابلیت توقیف ندارد.