مدت اعتبار حکم قطعی عدم تمکین

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵,۰۰۷ #15272863

سلام تا چه زمانی حکم عدم تمکین اعتبار دارد و آیا در هر زمانی زوجه می تواند اعلام آمادگی برای تمکین کرده و برگردد؟ در این صورت ممکن است فریبی در کار باشد . چطور می شود نسبت به مخاطرات فریب کاری وی اقدام قانونی کرد؟ آیا می توان زوجه ناشزه را نپذیرفت تا نفقه به او تعلق نگیرد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا موقعی ک بخوایید اعتبار داره دائمی است

با درود فراوان
تا زمانی که زوجه برنگردد . نمیتوان ایشان را نپذیرفت بدلیل اینکه ایشان شکایت میکنند و نفقه را مطالبه مینمایند .

سلام و درود
سوال اول. بله هر موقع بخوان میتونن زوجه برگردن
سوال دوم . باید دلیل یا مدارک و اماره داشته باشید تا بتونید ازشون شکایت کنید
سوال سوم. بله اگر زوجه ناشره باشد به اون نفقه تعلق نمیگیرد