چطور هم طلاق بگیرم هم دیه و مهریمو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۴ #15263480

من شوهرم دست بزن داره و هر روز منو میزنه،الانم منو زده زائده عریضیم شکسته و مهره کمرم ترک برداشته و در حال درمان و کارای پزشک قانونیم. همش مشروبات الکلی میخوره و با خانومای دیگه رابطه جنسی داره، کل خونمون رو کرده پرنده. میخوام طلاق بگیرم با اینکه منو نمیخواد ولی به راحتی طلاق نمیده به خاطر مهریه، چیکار کنم؟ چون اگه بگم الکل میخوره سریع همه رو میریزه دور و اسم پرنده بخوام بیارم پرنده هارو میفروشه، برای رابطه جنسیش عکس دارم ولی فیلم ندارم پس فکر نکنم قبول کنن و غیره،
فقطم چون میخواد بدون دیه و مهریه طلاقم بده اینقدر پیگیره، چیکار کنم؟ که بتونم جدا بشم بدون اینکه خیلی طولانی بشه و هر روز برم دادگاه و تهشم به هیچی نرسم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.مواردی را که گفتید که موجب عسر و حرج شما است در دادگاه ثابت کنید وسپس دادخواست طلاق دهید...

باسلام و درود برای مهریه هرزمانی که بخواهید می توانید اقدام نمایید اما برای طلاق با دلایل مذکور باید عسر و حرج خود را اثبات نمایید.

سلام حسب فرمایشات شما اگر بتوانید اثبات عسر وحرج خود را در زندگی به محکمه بکنید حق طلاقتان ایجاد میشود جدا میشوید و برای مهریه هم هر زمانی که بخواهید می توانید اقدام کنید

مهریه شما قابل مطالبه است
در خصوص ضرب و جرح از ایشان شکایت نمایید تا از موارد عسر و حرج برای طلاق برای شما باشد

باید مواردی را که گفتید که موجب عسر و حرج شما است در دادگاه ثابت کنید و دیه نیز در صورت محکومیت زوج به شما تعلق می‌گیرد.

با سلام.اگه واسه ضرب و جرحش بتوانید حکمی به نفع خود بگیرید که قطعا با اظهاراتی که دادین حکم صادر میشه و چون از موارعسر و حرج هست میتوانید طلاق بگیرید.ولی اینم هست که واسه یه بار ضرب و جرح محاکم خیلی به ندرت درخواست طلاق زوجه رو قبول میکنند

کلیه موارد ذکر شده مانند ضرب و جرح ، رابطه نامشروع و ...باید اثبات گردد تا بتوانید به استناد عسر وحرج طلاق بگیرید در غیر این صورت باید توافق نمایید. در حاضر مهریه خود را اجرا بگذارید