خودداری از دادن اصل وکالتنامه بلاعزل به وکیل چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۳ #15130731

سلام. وقت بخیر.
اگر کسی در دفترخانه اسناد رسمی وکالتنامه بلاعزل تنظیم کنه و بعدش پشیمان بشه میتونه سند وکالتنامه رو در اختیار وکیل قرار نده؟ و اگر وکالتنامه رو به وکیل نده جرمی مرتکب شده؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این عمل موکل جرم تلقی نمیگردد. وکیل میتواند با مراجعه به دفترخانه رونوشت وکالتنامه و نسخه مربوط به خود را دریافت نماید.

با درود خیر جرم نیست.

سلام ندادن وکالتنامه به وکیل جرم نیست

مهم نیست وکیل می تواند با مراجعه به دفتر اسناد رسمی تنظیم کننده سند رونوشت آن را بگیرد

سلام
در صورتی که وکالت نامه را تحویل نداده اید جرمی مرتکب نشده اید اما در هر صورت شخصی که به ایشان وکالت داده اید میتواند به دفترخانه مراجعه نماید و یک نسخه از وکالت نامه را اخذ کند

ندادن وکالتنامه به وکیل جرم نیست . ولی در اصل ماجرا هم تاثیری ندارد . وکیل می تواند به دفترخانه مراجعه و رونوشتی از سند وکالت تنظیمی دریافت کند .