آیا واقعا هیچ راهی نبوده برای بستن حساب یا ممنوع‌ الخروج کردن؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۵۳ #14533599

سلام حدود یک سال و نیمه که از فردی به خاطر چک بی‌محل شکایت کردم اما نه حساب‌هاش رو بسته‌ان نه ممنوع‌الخروجش کردن. هم هربار میگم میگه بعد از اجرای احکام. چقدر دیگه طول می‌کشه؟ ضمنا بارها تقاضای اعسار داده که رد شده.

مشاوره حقوقی چک
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود ممنوع الخروجی بعد از صدور حکم قطعی صورت می پذیرد،بابت توقیف اموال باید دادخواست تامین خواسته مطرح نمایید.

درود
بابت توقیف اموال باید دادخواست تامین خواسته میدادید در صورت قطعیت حکم ، توقیف اموال و‌ممنوع الخروجی در مرحله ی اجرای حکم امکانپذیر است .

برای توقیف اموال میتوانید اقدام کنید لیکن ممنوع الخروجی تا زمانی ک رای قطعی و لازم الاجرا نشود امکان‌پذیر نیست

برای ممنوع الخروجی حکم باید قطعی شود و به اجرائیه صادر شود

ممنوع الخروجی بعدصدور حکم قطعی صورت می گیرد در خصوص توقیف اموال درخواست تامین خواسته بدهید .

می توانید درخواست تامین خواسته و توقیف اموال بدهید