میگه شما دوباره باید درخواست تحویل مبیع یا همون تحویل قطعات رو مطرح کنی چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۱ #14408698

سلام من از اینستاگرام قطعات کامپیوتر سفارش دادم مبلغ ۴۳ میلیون . بعد چند وقت رفتن و صفحه رو پاک کردن کلاه بردار بودن , پلس فتا هم نتونسته کلاه بردار های اصلی پیدا و شناسایی کنه هیچ اسم و مشخصاتی هم ازشون وجود نداره .صاحب حسابی که پول رو به حسابش واریز کردم در پلیس فتاحاظر شد و گفت من حساب رو اجاره داده بودم با سیمکارتم از تمامی موضاعات بیخبرم، پرونده ام ۲بار در دادگاه کیفری رد شد و قرار منع تعقیب صادر شد و من مجبور شدم در دادگاه حقوقی اعتراض کنم که اصل پول رو با سودش از صاحب حساب برگشت بده ( با عنایت به مواد ۶۴۸و ۲۶۵ قانون مدنی )پرونده رفت در حل اختلاف شورای حل اختلاف گفت درخواست برگشت پول شما رد میشه شما دوباره باید درخواست تحویل مبیع یا همون تحویل قطعات رو مطرح کنی نباید درخواست برگشت وجه رو بدی چرا اینجوری واقعا قضات سلیقه ای دارن عمل میکنن قرارداد کتبی بین ما وحود نداشته خرید اینترنتی بوده من اصلا قطعات رو نمیخام اصل پولمو میخام ولی دادگاه میگه باید درخواست تحویل میدادی یعنی چی

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به متن پرسش می توان چنین گفت دادخواست الزام به تحویل مبیع را تنظیم نمایید .

سلام ماده ۶۴۸ و ۲۶۵ قانون مدنی متناقض هستند اولی برای قرض است که اثبات رابطه مدیونیت نیازی نیست و در مورد ماده ۲۶۵ بنابر رویه و دکترین حقوق تسلیم کننده وجه یا کالا باید عدم مدیونیت خویش را اثبات کند با توجه به اقرار صاحب حساب چنین مدیونیت از سمت شما وجود ندارد و مطابق آن می بایست مطالبه وجه دهید که مورد حکم نیز قرار میگیرد

مطابق اعلام روابط عمومی بانکی مرکزی در دی ماه ۱۳۹۷ مطابق قوانین و مقررات جاری، مسئولیت تمام تراکنش‌ها و مبادلاتی که از طریق حساب و کارت بانکی شهروندان انجام می‌شود بر عهده دارنده صاحب حساب است. در نتیجه هیچ ادعایی مبنی بر اجاره دادن حساب برای مراجع قانونی، مالیاتی، انتظامی و قضائی قابل قبول نیست دادخواست مطالبه وجه به طرفیت شخص صاحب حساب مطرح نماید در صورتی که حسب اقرار صاحب حساب کارت بانکی همراه با سیم کارت اجاره داده شد شخص ثالث (اجاره کننده)طرف دعوا قرار بدهید

با سلام
احتمالا در شرح دادخواست نوشتید که قطعات خریداری کردید به همین خاطر این ایراد را گرفتن چنانچه صرفا مطالبه وجه بابت واریزی اشتباهی می نوشتید چون خود آنها اقرار به اجاره ای بودن حساب کرده بودند می توانستید حکم بگیرید اگر رد شد مجدد یا الزام به تحویل مبیع بدهید یا با شرح فوق

در خصوص الزام به تحویل مبیع اقدام نمایید