مطالبه مهریه از وراث زوج چطور است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۲۴ #14366751

سلام به وکلای محترم... یک سوال راجع به مطالبه مهریه دارم..درصورتی که زوج فوت نماید و هیچ مالی بنامش نباشد که بتوان آن را از طریق اجرای ثبت اسناد رسمی توقیف نمود که وراث انتقال ندهند، ولی از طرف پدرش سهم الارث باغی را دارد که هنوز تقسیم نشده است، چگونه باید مطالبه نمود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
اگر پدر قبل از زوج فوت نموده باشد میتوانید توقیف نمایید

تقاضای صدور اجراییه نسبت به ورثه نمایید و سهم الارث مزبور را توقیف کنید.

سلام انحصار وراثت را انجام دهید سپس علیه وراث مطالبه مهریه نمایید تا نسبت ب سهم الارث و توقیف آن اقدام شود

سلام
بدوا برای گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید و سپس دادخواست مطالبه مهریه.

باسلام
باید دادخواست مطالبه مهریه علیه وراث متوفی بدید و بعدا سهم الارث مذکور را توقیف کنید

سلام ابتدا درخواست گواهی انحصاروراثت کنید سپس دادخواست مطالبه مهریه به نسبت سهم الارث او کنید

میتوانید به دفترخانه صادرکننده سند ازدواج مراجعه کنید، هرچند اگر متوفی مالی نداشته از اموال وراث وی نمی‌توانید مهریه را وصول کنید.