پرونده یه بار دیگه قبلا به تجدید رفت و برگشت ولی قاضی وقت رسیدگی تعیین نکرد؛ علت چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۲۱ #14321724

باعرض سلام. پرونده من بخاطر درخواست تعدیل تقسیط خوانده به تجدیدنظر رفت ولی مورد قبول واقع نشد پرونده به دادگاه بدوی برگشته حالا به دستور قاضی یک وقت برای رسیدگی گذاشتن . به نظر شما چه اتفاقی افتاده؟ لطفا راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود با دلایل و شهود در دادگاه حاضر شوید.

شهود خود را در وقت جلسه دادگاه حاضر کنید

درود
باتوجه به رد دعوای مجددا با مستندات خود در روز جلسه حاضر شوید

با احترام اگر درخواستی نموده باشید ان را مورد بررسی قرار میدهند مثل ادله ای یا شهودی و ..

در جلسه دادگاه با استناد به دلایل و شهود حاضر شوید

درود
در جلسه حاضر شوید. ضمنا سوال شما ابهامات زیادی دارد.

در وقت رسیدگی در جلسه حاضر شوید و شهود خود را نیز حاضر کنید