میتونم معادل اون سه قلم جنس رو بگیرم بدم یا باید دقیق همون مارک و برند باشه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۵۵ #14236827

با سلام خدمت اساتید عزیز
اینجانب زوج هستم و در دعوی استرداد جهیزیه محکوم به عودت اقلام طبق لیست شده ام و رای قطعی شده ..در حالی که من یخچال و تلویزیون و لباسشویی را با رضایت زوجه تعویض کرده بودم .الان باید در مرحله اجرای حکم طبق همون لیست و مارک اون سه قلم اجناس رو تهیه کنم تحویل بدم؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت موجود نبودن عین و با توجه به قیمی بودن کالای دست دوم باید قیمت پرداخت شود

در صورت موجود نبودن عین، مثل یا قیمت می بایست داده شود

اگر عین موجود نباشد میتوانید قیمت یا مانند آنرا عودت نمایید.

اگر عین اجناس موجود باشد بایستی عین آن در غیر اینصورت مثل یا قیمت آن

باسلام
اگر وسایل در دوران زندگی استفاده شده و اکنون موجود نیست شما تکلیفی برای استرداد مثل یا قیمت آن نخواهید داشت.

سلام
اموالی که تعویض شده و وجودندارند مشمول اجرای حکم نمیشوند

سلام اگر عین جهیزیه موجود نیست ادعا نمایید که مدت زمانی از خرید لوازم گذشته است و قیمت مستهلک را با توجه به مرور زمان ازدواجتان میبایست ادعا نمایید که پرداخت شود نه قیمت نو آن را