چه طورمی توانم ثابت کنم که همسرم تمکین نمی کند وترک منزل از سوی وی به دلیل خوف جانی نبوده است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۷ #14020431

سلام یکماه پیش باهمسرم حرفمون شد خانه راترک کرد به قصد خانه پدرش که در محله ما زندگی می کنن من هم دنبالش دویدم که برگردونم که با مخالفت خانوادش مواجه شدم روز فرداش رفته کلید انداخته تا ازوسایلای خونه برداره دیده باز نمیشه زنگ زده 110 صورتجلسه کرده منم دادخواست عدم تمکین دادم که ادعا میکنه که< خانه را ترک نکردم از ترس جانم فرار کردم وشاهد دارم که دنبالم میکردوهمچنین واسطه هم فرستادم حاضر به برگشت نیست یکسال پیش از من درمورد ضرب وجرح شکایت کرده بود تصدیق هم گرفته بود که به دلیل عدم شواهد کافی قرار منع تعقیب داده شده بود که اعتراض زده وپرونده را باز نگه داشته بود که الان دوباره برای آن ونفقه شکایت کرده وادعا میکند که امنیت جانی ندارم چطور میتونم ثابت کنم که تمکین نمیکنه"ودرمورد پرونده ضرب وجرح ونفقه چکار میتونم بکنم
خیلی ممنون میشم پاسخ بدین

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اثبات عدم تمکین ایشان می توانید به شهادت شهود استناد نمایید در خصوص شکایت همسرتان مبنی بر ضرب و شتم نیز ایشان باید اثبات نماید که ضرب و شتم توسط شما صورت گرفته که نهایتا بر حسب ادله موجود در پرونده و اظهارات طرفین تصمیم گیری با قاضی پرونده است برای پرداخت نفقه نیز می توانید به شهادت شهود یا گردش حساب بانکی مبنی بر واریز وجه به حساب همسرتان استناد نمایید.