با توجه به شرایط ذیل، آیا خوردوی اینجانب جزو مستثنیات دین هست یا خیر؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۹۱ #13968267

با درود و احترام

اینجانب به دلیل موقعیت شغلی جهت بازدید و نظارت از تاسیسات مترو و ساختمانها و انجام امور نقشه کشی و اخذ تاییدیه از نظام مهندسی به صورت نسبتا دائم در حال تردد می باشم و حتی در بعضی موارد این نظارت در شبها انجام می شود و جهت انجام این امور داشتن یک خودرو ضروری می باشد.
در حال حاضر خودروی اینجانب جهت تامین خواسته مهریه توقیف شده است.

با توجه به شرایط ذکر شده ، آیا خوردوی اینجانب جزو مستثنیات دین هست یا خیر؟

با سپاس

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با توجه به توضیح شما و استفاده ای که از آن میکنید ماشین جز مسثنیات نیست

با توجه به شرایط ذکر شده ، آیا خوردوی اینجانب جزو مستثنیات دین هست یا خیر؟
خیر

خیر جزو مستثنیات دین نیست .

خودرو در صورتی شامل مستثنیات دین می شود که وسیله امرار معاش شما باشد به عنوان مثال اثبات نمایید که در آژانس کار می کنید و یا راننده تاکسی هستید در غیرانیصورت توقیف می شود.

نه این خودرو درست است که مورد نیاز شماست اما جز مستثنیات دین محسوب نمیشود . صرف مورد نیاز بودن دلیل بر وسیله و ابزار کار بودن مانند تاکسی و ... نیست