میتواند زیر تعهدش بزند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۸۶ #13946835

سلام خداقوت بزرگواران من ترک انفاق داده بودم وقتمون انداختن صلح یاران شوهرم صلح یاران امضا زد با اثر انگشت و نوشتش هم این بود که متعهد میگردد که مرا به خانه ببرد و وسایل لازم را برایم تهیه کند حالا می‌تونه زیر تعهدش بزنه

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
تعهد فاقد ضمانت اجرا است و امکان عدم انجام تعهد وجود دارد.

در صورت عدم ایفای تعهد میتوانید در دادگاه طرح دعوی نمائید .

درود برشما پیشنهاد میشود مجددا دعوای خود را در دادگاه مطرح بفرمائید

سلام
چنانچه تعهدنامه فاقد ضمانت اجرا است بهتر است مجدد طرح دعوا کنید

با سلام امکان خلف وعده وجود دارد لیکن شما می‌توانید مجدد شکایت خود را مطرح کنید

سلام سوال قبلا پاسخ دادشده این گونه تعهدات ضمانت اجرا ندارد ولی می توانید مجدد شکایت ترک انفاق مطرح کنید وتعهد وی را هم مستند قرار بدهید

درود
بله عرض شد قبلا تعهد ضمانت اجرا ندارد.