الزام به تمکین یعنی چه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۴۹ #13889462

درخواست مهریه دادم رای نهایی صادر شده رفتم درخواست اجرایی بودنش رو کردم ازم شکایت کرده که الزام به تمکین کنم.
این یعنی چی؟
و چطور میتونم مهریه رو بگیرم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
تمکین یعنی اینکه شما بدون اجازه همسرتون منزل مشترک را ترک کرده اید و بایستی برگردید سر خانه و زندگی تان، که این امر ربطی به مهر ندارد و میتوانید مهر را مطلابه نماید.

سلام تمکین مهمترین وظیف زن در مقابل مرد است و عبارت است از بودن در خانه و رابطه زناشویی .
منریه را از طریق اجرای احکام می توانید وصول کنید .

یعنی از زوج پیروی کنید و در صورت عدم تمکین فقط نفقه از زمان صدور عدم تمکین به شما تعلق نمیگیرد و این موضوع ارتباطی با مهریه شما ندارد و شما میتوانید در هر شرایطی مهریه را دریافت کنید .

سلام و وقت بخیر
الزام ه تمکین به این معنی که خانم منزل را ترک نموده اند و آقا دادخواست الزام تمکین ثبن کرده اند و اعلام نموده اند که زوجه در خانه ایشون نیستند و رابطه ای بینشون نیست این موضوع پرداخت مهریه را منتفی نمی کند و فقط در زمانی که خانم تمکین نداشته باشند، نفقه به ایشون تعلق نمیگیرد. (تمکین خاص: رابطه زوجیت - تمکین عام: حضور در خانه )
برای دریافت مهریه می توانید به اجرائیات ثبت مراجعه نمایید و مهریه را مطالبه نمایید.

سلام
درخواست الزام به تمکین یعنی تقاضای صدور حکم مبنی بر الزام زن به انجام وظایف قانونی و عرفی، اعم از عام و خاص در خانواده‌... اما این موضوع هیچ ارتباطی به مطالبه مهریه ندارد