طفل ۱۵ ماهه ایی دارم و این مدت نفقه به او پرداخت نشده؛ چطور دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۶۸ #13882096

سلام طفل ۱۵ ماهه دارم که از بدو تولد تا الان هیچ خرج و نفقه ایی پدرش پرداخت نکرده من هم برای خرج های دارو و پوشاک کودک فاکتور گرفته ام ایا نیتوانم به دادگاه ارائه دهم و انها ارا از او بگیرم فاکتور معتبر از داروخانه است و فقط شربت ها و پوشاک او است که طی این مدت استفاده کرده ..

مشاوره حقوقی نفقه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
می توانید دادخواست مطالبه نفقه فرزندتان را مطرح کنید.

سلام، دادخواست مطالبه نفقه فرزند به طرفیت ایشان مطرح نمایید.

سلام.
نفقه ی فرزندتون از تاریخ تقدیم دادخواست به بعد قابل مطالبه ست ...

با سلام درخواست نفقه کنید بله میتوانیدمطالبه کنید

مطالبه نفقه فرزند فقط از زمان تقدیم دادخواست امکان پذیر است و نفقه گذشته ی فرزند قابل مطالبه نیست و نیازی به ارائه فاکتور نیز نمی باشد از زمان تقدیم دادخواست پدر محکوم به پرداخت نفقه می شود .

دادخواست مطالبه ی نفقه فرزند را بدهید

با درود بله می‌توانید دادخواست دهید و مطالبه نمایید، به فاکتورها استناد نمف