بعد از فروش خانه ایشان با سند محضری که در دست دارد ادعای فروش مال غیر دارد آیا ادعای ایشان پذیرفتنی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۷ #13866010

سلام
۲ سال پیش ۳ دانگ خونه ام را جهت استحکام خانواده، بدون ثمن، بنام همسرم محضری کردم سپس خانه ای که سندش تماما به نام خودم بود را با رضایت خانمم فروختم اکنون بعد یک سال از فروش خانه ایشان با سند محضری که در دست دارد ادعای فروش مال غیر دارد آیا دادخواهی ایشان پذیرفتنی است؟
ضمنا ما در شرف طلاق هستیم و همسرم رضایتنامه ای که پسرمون شاهدش بوده را معدوم کرده است.

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
انتقال سند به نام ایشان تحت چه عقدی صورت گرفته است؟
رضایت ایشان به فروش به چه نحوی بوده است؟یعنی به صورت دستی بوده و فرزندتان به عنوان شاهد امضا نموده اند. اگر پسر شما شرایط قانونی شهادت را داشته باشد می توانید به عنوان مطلع دعوت نمایید