ایشان از من شکایت کرده است که چک ها به صورت امانت بوده است و پول را به من داده، باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۰ #13732710

من به همکارم جنس فروختم بدون چک چن تا واریزی داشته است دوباره درخواست جنس کرده بود ولی من ندادم گفتم مابقی طلب رو چک بده و برای جنس جدید طلب چک کردم و گرفتم حال چک ها برگشت خورده است و اقدام کرده ام بعد اقدام ایشان از من شکایت کرده است که چک ها به صورت امانت بوده است و پول را به من داده حال باید چیکار کنم و حق با کیست در دادگاه

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق اصل صحت شما طلب کار محصوب میشود و ایشان باید اثبات کنند که چک امانی نزد شما بوده است