از بنده شکایت شده که با خودرو تصادف کردم و متواری شده ام، چگونه ثابت کنم که چنین اتفاقی رخ نداده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۱ #13456413

با سلام.
از بنده شکایت شده که با خودرو تصادف کردم و متواری شدم. بنده دادخواست شاکی رو دیدم که اظهار داشته بود مشخصات خودرو نامشخص و نظریه کارشناسی هم همین موضوع رو بیان کرده بود در ضمن نه تاریخ تصادف اعلام شده بود در دادخواست نه ساعت نه رنگ خودرویی که متواری شده و... حال ماشین بنده اصلا تصادف نداره و میتونم بابت این مسئله کلی شاهد بیارم که خودرو من تو ۱ سال گذشته هیچ تغییر ظاهری نکرده، من اصلا از مسیر قید شده رفت و آمد نمیکنم و...
میخوام بدونم چگونه در جلسه رسیدگی دفاع کنم از خودم و اینکه بابت این اتهام الکی از چه جهاتی میتونم شکایت کنم از خواهان

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، عدم تصادف با خودروی شما با نظربه کارشناس تصادفات قابل اثبات است، ضمن اینکه شهود خود راذهم معرفی کنید

اگر با خودرو برخورد نشده باشد توسط کارشناس قابل تشخیص است