آیا اگر چک خرید آپارتمان به نام و حساب فروشنده نباشد بعدا برای خریدار مشکل ساز میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۶۰ #13435067

با سلام
بنده قرار انتقال سند رسمی رو با فروشنده آپارتمانم در دفترخانه دارم، ایشون گفتند که حسابهای بانکیشون مسدوده و چک رو بنده باید به نام حسابدارشون بزنم.
حالا سوالم اینجاست که آیا مشکلی بخاطر اینکه من چک رمزدار رو بنام خودشون نمیگیرم بعدا گریبانگیرم نمیشه؟
اگر مشکلی ایجاد میشه، آیا اگر ازشون امضا بگیرم که چک رو به فروشنده تحویل دادم مشکل حل هست؟
کلا بعد از انتقال سند، ایشون میتونند ادعایی در این خصوص داشته باشند؟

ممنونم

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودها .شخص ثالث وکیل در دریافت ثمن است لذا ضمن تصریح در قرارداد از ایشان امضا بگیرید

سلام
صدور چک بنام کسی که معرفی می کنند مانعی ندارد.
رسید کتبی مبنی بر پرداخت ثمن معامله که چک رو به فروشنده تحویل دادید را دریافت کنید

بسه تعالی . شما با اخذ گواهی پرداخت طی چک با ثبت شماره چک بابت مورد معامله میتوانید چک رو به هرکسی که فروشنده اعلام میکنه پرداخت کنید و مشکلی هم نخواهد بود . جهت اطمینان بیشتر میتوانید با ثبت اقرار ایشان در قسمت توضیحات بنچاق .که از دفتر خانه نوشته میشه از ایشان رسیدی مبنی بر معرفی هر شخص بعنوان دریافت کننده وجه چک بابت مورد معامله دریافت و ثبت کنید و به امید خدا مشکلی پیش نخواهد امد

با سلام
بهتر است که بنام خودشون چک رو صادر کنید .
در غیر این صورت میتوانید یک رسید مبنی بر پرداخت ثمن معامله با توضیحاتی که فرمودین از ایشان اخذ نمایید

سلام
قیمت معامله باید به فروشنده پرداخت شود چنانچه حساب های ایشان مسدود است با اخذ رسید کتبی از وی مبنی بر اقرار به دریافت چک و وجه به همراه گواهی شاهد در همان دفترخانه صدور چک بنام کسی که معرفی می کنند مانعی ندارد.