حضانت بچه با چه کسی است؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۵۱۹ #13426128

اگر مادر با لقاح مصنوعی و اسپرم اهدایی باردار شده باشد و بعد از ۵ سالگی فرزند قصد طلاق داشته باشد ، حضانت فرزند با اوست؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود حضانت‌ تا پایان ۷ سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است

با سلام
بطور کلی مادر تا ۷سالگی حضانت فرزند را بعهده خواهد داشت.

سلام تا ۷ سالگی با مادر است

حضانت فرزندان تا پایان ۷ سالگی حق قانونی مادر است.

با درود
حضانت طفل تا هفت سالگی با مادر است

حضانت فرزند تا ۷ سالگی با ایشان خواهد بود

با سلام، تا ۷ سالگی چه دختر و چه پسر بله و بعد از ۷ اگر دختر بود تا ۹ و اگر پسر بود تا ۱۵ سال با پدر و بعد خودشان تصمیم می گیرند