وی مجددا رفته خانه ای تهیه کرده و الزام به تمکین زده آیا نتیجه میگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #13000963

سلام شوهرم مرا از خانه بیرون کرده و من شکایت کیفری نفقه کرده ام و الزام به تمکین شوهرم توسط دادگاه بعلت نداشتن خانه رد شده ولی وی مجددا رفته خانه ای تهیه کرده و الزام به تمکین زده ایا الزام به تمکین درسته ؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام تقدیم دادخواست مجدد مبنی بر الزام به تمکین با وصف تهیه مسکن به همراه وسایل و اثاثیه خانه در شان شما واجد ایراد قانونی می باشد لذا در صورت احراز مراتب موصوف دادگاه حکم به تمکین صادر خواهد نمود

اگر خانه مد نظر در شان شما تشخیص داده شود درخواست ایشان تایید می شود ولی در صورتی که شما اثبات نمایید بعلت عسر و حرج وارده از سمت زوج قادر به تمکین نمی باشید الزام به تمکین ایشان رد می شود