در مقابل ابطال دادخواست مسترد شده چه کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۱ #12942261

سلام خسته نباشید به کارشناسها من یه ماشین به شخصی فروختم ۸ میلیون اخر رو پاس نکرد و ماشین رو تصادف کرده و دو تکه کرده الان بعد از چند دادگاه که جواب نگرفت و هی اعتراض زد که ماشین رو پس بده و فسخ کنه قراداد را ماه دیگه دادگاه دارم ولی امروز یه حکم برام اومد که قرار ابطال دادخواست را صادر کرد چون دادخواست خود را مسترد کرده الان میشه لطف کنید بگید من چه کار کنم خواهشا این کل دارایی من بود ه و الان داره این کارو با من میکنه خواهش میکنم بگید جه کار کنم که ابطال دادخواست رد بشه که ایا به نفع منه؟ممنونم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید دادخواست مطالبه ثمن و تاخیر پرداخت ثمن معامله را بدهید.

درود: این به نفع شما هست دادخواست را استردادکرده. شما می توانید دادخواست مطالبه ثمن و تاخیر پرداخت ثمن معامله را بدهید.

می توانید برای مطالبه خود دادخواست بدهید.

فارغ از استرداد دادخواست طرف مقابل، شما نیز میتوانید باقی ثمن‌را به وسیله دادخواستی جداگانه مطالبه کنید.

با سلام
در صورتی که طرف مقابل شما دادخواست خود را مسترد کرده باشد رای به نفع شما صادر شده است اما امکان طرح مجدد از سوی ایشان وجود دارد

با سلام
در صورت ابطال دادخواست امکان طرح مجدد دعوا وجود دارد

باسلام
در صورت ابطال دادخواست مجددا طرح دعوی نمایید.