شکایتی به صورت ناشناس در تهران دارم چگونه باید پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۲ #12909234

در پی طرح شکایتی مستقیم یا غیر مستقیم در دادسرای تهران که هنوز از آن اطلاع ندارم، بخشی از حساب بانکی متعلق به کسب و کارم مسدود شده است که حدس میزنم به دلیل واریز پول هک شده توسط یکی از مشتریان باشد.

با توجه به اینکه شهرستان هستم و امکان مراجعه و رفت و آمد به تهران را ندارم و از طرف نمیخوام با حکم جلب سوپرایز شوم خواستم بدانم چطور امکان اخذ وکیل در این مرحله (صرفا برای بازخوانی پرونده و جزئیات بیشتر) وجود دارد و چه هزینه ای دارد؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید با هماهنگی اقدام به اخذ وکیل نموده و ازطریق ایشان از جزییات پرونده مطلع شوید، لازم به ذکر می باشد که اگر متهم پرونده بوده باشید حضور شخص شما جهت تفهیم اتهام در جلسه اول ضروری است

سلام . شما باید با یک نفر وکیل از هر کجای ایران که تمایل داشته باشید و البته از تهران از لحاظ هزینه با صرفه تر است ، صحبت کنید و قرارداد بنویسید تا وکیل در حدود اختیاراتی که شما به او می دهید برایتان اقدام نماید .