مفهوم ابلاغیه زیر چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۳۲ #12907847

در پایان سال ۹۶ شکایتی علیه بنده انجام گرفت. در اردیبهشت ماه سال ۹۷ ابلاغیه به دست بنده رسید و بنده متهم به مزاحمت تلفتی، تهدید، توهین و انتشار تصاویر خصوصی متهم شده بودم. خانمی که شکایت کرده بود از همکلاسی های بنده بود و ما در رابطه بودیم. ایشان به بهانه پایان نامه در تابستان به تهران آمد و گفتند که جایی برای ماندن ندارند. بنده ایشان را به خانه مادر بردم و از بردن به خانه خود امتناع کردم. در این مدت رابطه صمیمی داشتیم و عکس های مختلفی گرفتیم. ایشان را به پدرم هم معرفی کردم و سرانجام به از چند روز به شهرشان بازگشت. من مطلع شدم که ایشان با کس دیگه ای در ارتباط هست و سعی کردم این رابطه را تمام کنم. البته ایشان در طول رابطه بارها به بهانه های مختلف از جمله وضعیت بد مالی پول گرفتند.
القصه بین ما دعوایی صورت گرفت و این خانم اسکرین شات به دادسرا برد و از بنده شکایت کرد و ادعا کرد که تصویر خصوصی مان را بنده پخش کردم. بنده احضار شدم و رفتم و گوشی و لبتاب بنده را ضبط و با جواز کسب از دادسرا خارج شدم و اطلاع دارم که گزارش فتا پس از بررسی ها اعلام کردند که هیچ عکسی در گوشی و لبتاب بنده پیدا نشده است. بنده سرانجام پس از چندین ماه لبتابم را پس گرفتم. در سال ۹۸ ابلاغیه مبنی بر قرا نهایی صادر گردید اما در سامانه ثنا هیچ توضیحی داده نشده بود. پس از یکسال امر.ز پیام آمه است که پرونده شما با شماره۹۶********** با شماره بایگانی به شعبه کیفری دو م.قدوسی ارجاع داده شد.
وکلا و اساتید بزرگوار بنده معنا و مفهوم این موضوع را نمیدانم که چرا در ۳ سال تا این قدر مرا تحت فشار گذاشتند و معنا و مفهوم این پیام را نمیدانم.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این ابلاغیه بدین معناست که پرونده مذکور از مرحله تحقیقات خارج و به مرحله بالاتر یعنی رسیدگی در شعبه بدوی کیفری رسیده است.احتمالا مدتی بعد،ابلاغ وقت رسیدگی در این شعبه به شما ارسال خواهد شد.پیشنهاد میکنم درصورت عدم توانایی گرفتن وکیل، به یک همکار وکیل،وکالت برای مطالعه پرونده بدهید و از ایشان بخواهید باتوجه به محتویات پرونده در مرحله تحقیقات،برایتان لایحه دفاعیه تنظیم نمایند.عاقبت بخیر باشید.

با سلام
هر چند پرونده های جزایی و کیفری به دلیل تحقیقات و بررسی ها و سایر موارد زمان بر هستند لکن با ارجاع پرونده شما به دادگاه کیفری در دادگاه کیفری دو اتخاذ رای خواهد شد و به شما ابلاغ میگردد

سلام و درود
قرار نهایی که در دادسرا برای شما صادر شده به احتمال زیاد جلب به دادرسی بوده که پروندتون به دادگاه ارجاع شده .

با سلام
مخاطب گرامی؛ با عنایت به ارجاع پرونده به شعبه ای از دادگاه کیفری دو جهت رسیدگی قضایی، قرار نهایی صادره از دادسرا جلب به دادرسی و متعاقبا صدور کیفرخواست بوده است. بدین معنا که تحقیقات در مرحله دادسرا به اتمام رسیده و از نظر دادستان بعنوان مدعی العموم اتهامات شما محرز می باشد و جهت تعقیب قضایی متهم و رسیدگی به اتهامات و نهایتا صدور رای به دادگاه ارجاع گردیده است.