اپارتمانی دارم که بابت مهریه توقیف شده؛ چطور میتوانم آنرا از توقیف خارج کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۴۷ #12827988

سلام من تنها یک واحد مسکونی اپارتمانی دارم که بابت مهریه توقیف شده. چطور میتوانم آنرا از توقیف خارج کنم. با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که خانه متناسب با شان شما بوده و تنها منزل شما برای سکونت باشد جزء مستثنیات دین تلقی شده و قابل توقیف نیست

سلام
دادخواست رفع توقیف به دلیل مستثنیات دین دهید

مستثنیات دین است و با اعلام به مرجع توقیف کننده آزاد می شود

سلام در صورتی که تنها سرپناه شما است می توانید درخواست رفع توقیف بجهت مستثنیات دین بودن نمایید مشروط براینکه با وضعیت کنونی شما موقعیت ومتراژ و قیمت آپارتمان از نظر عرفی متناسب باشد

با استناد به این که تنها منزل مسکونی شما بوده و از مستثنیات دین محسوب می گردد، از دادگاه تقاضای رفع توقیف نمایید.

یک واحد اپارتمان جز مستثنیات دین است و درخواست رفع توقیف نمایید

درصورتیکه فقط یک واحد آپارتمان بنام شما در اداره ثبت ؛ تبت شده باشد نمی توانند توقیف کنند با درخواست رفع توقیف بلحاظ مستثنیات دین بدین