مبلغ چک بدون تاریخ با مبلغ ۲۰میلیون چگونه محاسبه می گردد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۳ #12771297

باسلام
باتشکر و قدردانی از پاسخگویی شما بزرگان

مشاوره حقوقی چک
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چک بدون تاریخ را باید تاریخ بزنید و برای وصول به بانک مراجعه فرمایید و در صورت برگشت خوردن از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه را تنظیم نمایید از تاریخی ک گواهی عدم پرداخت صادر شود مستحق خسارت تاخیر تادیه می باشید.

با درود از تاریخ گواهی عدم پرداخت مستحق خسارات تاخیر تادیه میباشید.

باسلام درصورت مطالبه وجه چک به صورت رسمی و عدم پرداخت خسارت تاخیر تادیه به ذینعع تعلق خواهد گرفت.

خسارت تاخیر تادیه بر طبق شاخص بانک مرکزی از تاریخ سر رسید چک تا زمان اجرای حکم محاسبه می شود.

از زمانیکه گواهی عدم پرداخت صادر شود وفق شاخص بانک مرکزی مشمول دریافت خسارت تاخیر تادیه می شود .

باسلام
تاریخ را درج و از بانک وصول، در صورت صدور گواهی عدم پرداخت وجه از طریق حقوقی اقدام و علاوه بر وجه چک ، خسارت تاخیر تادیه که از تاریخ مندرج تا زمان اجرای حکم است را مطالبه کنید.

درود
می توانید تاریخ بزنید و وجه آن را مطالبه کنید.