من تمامی هدایا را دور انداختم باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۴۱ #12697974

خانمی هستم بعد از یک سال دوستی و دو سال نامزدی آقا پسر رابطه را تمام کرده و برای گرفتن هدایا میخواهد از من شکایت کند

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت وجود عین قابل شکایت است

با سلام
اموال موجود قابل استرداد می باشد

بادرودوسلام چنانچه عین وجودنداشته باشد نمی توان پس گرفت.

هریک از نامزدها می تواند درصورت به هم خوردن ،هدایایی را که به طرف دیگر یا ابوین او برای وصلت منظور داده است مطالبه کند. اگر عین پس گرفتن هدایای نامزدی موجود نباشد مستحق قیمت هدایایی خواهدبود که عادتا نگاه داشته می شود مگر اینکه آن هدایا بدون تقصیر طرف دیگر تلف شده باشد.

باسلام اگر عین هدایا موجود نباشد الزامی به تحویل هدایا نخواهیدداشت.

با احترام اگر هبه کرده باشند چون هدایا موجود نیست نمی توانند رجوع کنند

اگر هدیه موجود باشد باید پس بدهید اگر موجود نباشد و عادتا از بین رود(مصرف شدنی ) یا در از بین رفتن هدیه شما تقصیری نداشته باشید ملزم به پس دادن نیستید.