با تهدید به قتل، با شکایت میشه کاری کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۶ #12657285

سلام من نامزدی دارم که قبلا با خانمی دوست بوده ولی این خانم حالا تحت هیج شرایطی حاضر‌ نیس که دست از سر ما برداره. قبلا نامزدمو تهدید میکرد به پخش کردن عکس و تهدید به ابروریزی بعدش تهدید به خودکشی. ولی از وقتی ماجرای‌ منو متوجه شده به محل کار پدرم‌ پیام میدن و نامه‌ میفرستن. قبلا نامه ها‌ مضمونش این بود که نامزدمو خر با میکردن و یا به من تهمت‌ میزدن اخرین نامه تهدید به کشتن من کردن‌. البته اینم بگم یکبار این خانم‌ محل کار پدرم اومدن و از رابطه گذشتشون به پدرم گفتن ولی گفتن نامه ها مال ایشون نیس‌. اما ما‌ میدونیم کار ایشون هست. با شکایت میشه کاری کرد یا منجر به بدتر شدن شرایط‌ میشه؟

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر حال اثبات موضوع نیازمند ادله و اثبات ارتباط نامه ها با شخص مورد نظر است
فلذا در صورت داشتن ادله و دلیل ارتباط از طریق قانونی اقدام نمایید

باسلام .بله قطعامیتوانیدازطریق قانونی هم به جرم تهدید وافشاعکس وهم به جرم تهدیدقتل که طبق ماده ۶۶۹قانون مجازات اسلامی : هرگاه کسی دیگری رابه نحوتهدیدبه قتل یاضررهای نفسی یاشرفی یامالی ویابه افشای سری نسبت به خودیابستگان اونماید اعم ازاینکه به این واسطه تقاضای وجه یامال یاتقاضای انجام امریاترک فعلی رانموده یاننموده باشد به مجازات شلاق تا۷۴ضربه یاحبس از۲ماه تا۲سال محکوم خواهدشد.

از طریق قانونی موضوع رو پیگیری نمایید بهتر است و راحت تر به نتیجه می رسید

سلام
با شکایت میشه کاری کرد یا منجر به بدتر شدن شرایط‌ میشه؟ بله قانون بهترین راه حل است برای رفع مشکل تان
جرم تهدید از جمله جرایمی است که بزهکاران برای رسیدن به مقاصد خود به آن متوسل می‌شوند
هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»